Echipamente

Reformer

”Wow! Nu știam că pot face asta!”

Aceasta este expresia cea mai des întâlnită în rândul clienților noștri. Cu fiecare exercițiu vei descoperi ceva nou legat de tine și de corpul tău. Rezultatele sunt incredibile!

Este cel mai popular aparat Pilates.  Joseph Pilates considera că primul pas în exercițiile fizice este să lucrezi la orizontală, astfel încât să se amelioreze presiunea forței gravitaționale asupra musculaturii, articulațiilor și liniei centrale de aliniere posturală. De aici se poate începe corectarea și mișcarea conștientă posturală.

Pilates MVE Chair

Aka ”Terminatorul”

Este cel mai iubit, dar și cel mai ”comentat” aparat.

Se lucrează intens musculatura picioarelor, fesierilor, abdomenului plus stabilitatea liniei scapulare, a umerilor.

Sunt mii de posibilități de a lucra pe acest aparat și este și mai dificil, deoarece lucrezi longitudinal, în linie cu centrul gravitațional. Aici este necesar un control desăvârșit al corpului!

Ladder Barrel

Aka ”Balerina ”

Realmente a fost conceput cu scopul de a crește flexibilitatea și mobilitatea corpului, în special a coloanei vertebrale. Aceste exerciții sunt compleze, focusate pe întindere și creșterea forței abdominale, cu un plus de grație și alungire!

Spine Corrector

Aka ”Yoooy Doamne!”

Este un aparat deosebit care ajută foarte mult în detensionarea musculaturii , a zonei cervicale, umerilor și lombarului. Focusul este pe întindere, realiniere, și întărirea coloanei și articulațiilor.

Wall System

Aka ”Corrector”

Este ideal pentru recuperarea fizică medicală. Exercițiile sunt specifice și se lucrează în profunzime, cu focus, concentrare și respirație. Se corectează cel mai bine probleme posturale, accentul este pus pe corectitudinea mișcărilor. Un kineto ideal într-un singur aparat!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search