familia

the story

Am 24 de ani. Sunt absolventă a Facultății de Litere, specializarea Comunicare și Relații Publice, a Universitatii Bucuresti . În prezent urmez Masterul de Meloterapie, la Universitatea Transilvania, din Brașov.

Pilates fac de aproximativ 3 ani. A fost o întâmplare, și o dorință reală de a susține visul mamei mele, Mihaela Florentina Buleandră. La început am fost doar Manager în Comunicare la New Age Pilates. Am creat identitatea și am dat suflu imaginii studioului nostru.

Am devenit instructor dintr-o simplă întâmplare, mai mult accidental, decât un gest voit sau intenționat.

Și ghici ce? Ca în viață, atunci când ești dispus să experimentezi, cumva toate se leagă de la sine…Așa a fost și în cazul meu. Pilates face parte acum din viața mea, la fel de natural ca și respirația pentru mine.

Mi-am urmat studiile în Pilates la Roma, cu Master Trainer Peak Pilates Linda Foster. Am un deosebit respect pentru Linda, un mentor adevărat, care m-a împins cu disciplină și optimism înainte, să devin cât mai bună și aptă pentru a reprezenta Peak Pilates, în România. În prezent, din câte știu, sunt singura reprezentantă Peak Instructor din România. Însă, recunosc, nu a fost un drum ușor…

A fost o pregătire intensivă,  dură pe alocuri, într-un timp de doi ani.  Nu am fost o atletă la viața mea, deși am fost mereu activă și mi-a plăcut mișcarea. A fost o reală provocare pentru mine să-mi depășesc propriile limite, mentale și fizice.

A meritat? Sigur!

Acum pot să garantez că ceea ce ofer clienților mei este cunoaștere și practică sigură. Eu nu mă joc de-a instructorul, știu bine că este o responsabilitate imensă să lucrezi cu corpul uman, pentru a reechilibra postura corporală, sau pentru a corecta diverse probleme anatomice.

Predau într-un sistem integrativ, folosind atât matt-ul, cât și multiplele aparate Pilates. Pot spune că într- o oră de training însumez multiple beneficii body-mind- spirit, multidisciplinare. Pe lângă practica de Pilates, împărtășesc din propriile mele competențe și experiențe, dobândite prin studiul personal, cursuri ori programa de Master.  Respectiv, respirație și relaxare prin conștientizare meditativă dar și tehnici de relaxarea prin muzicoterapie receptivă

Credința mea:

„Darul cel mai de seamă pe care ți-l poți oferi este libertatea sufletului tău. Ia-te de mână, râzi cu entuziasm  și exprimă  cu pasiune și curaj armonicele sufletului tău!”.

Mesajul meu:

”Cred în tine. În ceea ce ești cu adevărat. Deși nu ne cunoștem ( încă 🙂 ) sunt sigură că deja avem câte ceva în comun. Coincidență sau nu, aleg să cred că nimic nu este întâmplător, și ador misterul ăsta!”.

Îmi place să te privesc în ochi, să zâmbesc mult și să îți ofer sincer și intuitiv experiența de care ai nevoie. Asta fac aici, la New Age Pilates. Orele mele sunt mereu diferite, adaptate la acel TU, prezent în acel moment. Aceasta este promisiunea mea, dar și misiunea în care cred cu dăruire.

Voi fi serioasă atunci când este necesar, vom lucra intensiv pentru schimbarea TA, fizică, psihică și sufletească, firește, dacă aceasta este și dorinta si voința ta. Te voi provoca, antrena și ( sper) entuziasma, pentru că te vei descoperi pe TINE în tot acest proces. Și este incredibil de frumos să vezi cum cineva înflorește de la ora la ora…să observi cum se cunoște, cum își conștientizează corpul, vitalitatea, puterea, centrul și voința proprie. Cum fiecare mișcare și exercițiu devine o exprimare vie, ca un dans, ca un zbor liber unde ești cu adevărat TU, CEL DIN INTERIOR.

LUCREZ CU SUFLET, PENTRU SUFLET…Restul le vom descoperi împreună. Te aștept sincer.

Deja ești AICI! Bun venit la New Age Pilates!

img_5997_1

Claudia Florentina Buleandra- Peak Pilates Instructor & Communication Manager New Age Pilates

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search