O poveste de suflet. Şi despre o familie…

 In Blog

Pentru mine, New Age Pilates este un nou început – un nou stil de viaţă, pe care îl poți experimenta si tu! Imi doresc sa-ţi placă! O sa te ajute sa te simţi mai bine, atât fizic cât si emoţional, astfel încât să te poţi iubi mai mult… şi mai mult, pana ce constaţi că New Age Pilates este un nou început şi pentru tine!

REFORMER – te iubesc!!!
Povestea începe într-un ambient agreabil, special conceput pentru tine, exact asa cum îmi visam casa. Un mediu care să ne ajute sa rămânem liniştiţi, relaxaţi, concentraţi şi determinaţi.
Vei constata că, în timp ce lucrezi pe Reformer, vei zâmbi. Inevitabil. Vei învăţa să zâmbeşti indiferent de dificultatea exerciţiilor pe care le vei executa pe diversele echipamente din dotarea studioului.
Vei mai învaţa cum să respiri corect, să te relaxezi, dar şi să te concentrezi totodată. La început, vei fi uşor confuză, însă sentimentul pe care îl vei avea la finalul sesiunii, îţi garantez, ca va fi pe măsură.
Vei reuşi să ai o atitudine relaxată, să fii mai linistită, mai puţin încordată, iar acestea nu vor întârzia să şi pună amprenta pe chipul tău.
Acesta este doar începutul. Crede-mă!……

REFORMER– te iubesc şi mai mult!!!!!
Lucrând pe Reformer, o să ajungi să înţelegi că există o conexiune între corp şi minte, dar şi între minte şi respiraţie. Folosind vizualizarea exerciţiilor, vei deveni un întreg: corpul si mintea vor controla mişcările şi postura corpului, astfel încât calitatea şi precizia exerciţiilor se vor îmbunătăţi de la o şedinta la alta.
Concentrarea minţii, vizualizarea şi constientizarea zonei corpului care se lucrează, atenţia asupra a ceea ce se petrece în organism vor aduce un sentiment de bucurie ca eşti viu şi sănătos. În timp, vei reusi sa lucrezi cât mai corect sub supravegherea kinetoterapeutului.Vei dobandi un control al corpului şi al minţii, vei constientiza cât de bine şi cat de simplu poţi ajunge la un echilibru interior.

Şi totuşi, de ce Reformer?

În urma problemelor de coloană, am decis că ar trebui să fac mişcare. Nu oriunde şi nu în orice fel – fără o supraveghere acreditată. Am urmat un tratament de kineto, masaj terapeutic şi proceduri la Spitalul Militar.
Mi s-a recomandat să evit operaţia printr-un stil de viaţă sănătos. Aşa am început sa fac kineto acasă, am mers la clase de Pilates Mat şi fitness. Rezultate bune au fost! În mod cert mişcarea este benefică, însă nu îndeajuns pentrut mine. Intervenea disconfortul: mici dureri, întinderi care îmi confirmau o incompatibilitate. Am realizat că cel mai mult contează calitatea exerciţiilor, nu cantitatea. Aşa am aflat despre metoda Alexander şi am început să citesc mai mult despre Joseph Pilates, despre paturile cu arcuri şi cu scripeţi (Cadillac). Aşa, tot revenind şi iar revenind, a incolţit ideea de a lucra pe astfel de echipament. În zilele noastre se numesc Reformere şi cand le-am văzut pentru prima dată am simţit o vibraţie, o dorinţă şi am avut încrederea că lucrul pe un astfel de echipament îmi va face bine! A durat un an şi jumătate să iau decizia de a aduce “acasă” Reformerul. Familia m-a susţinut. Şi astfel s-a născut, dintr-o pasiune, dintr-o chemare, ceea ce azi poartă numele de New Age Pilates.

Este un concept nou de business care se bazează pe principiul de a nu face rabat de la sentimente, calitate şi respect. Este un loc în care trebuie sa te simţi ca acasă, exact aşa cum mi-ar fi plăcut mie. Un loc cald, curat, aerisit, unde mereu eşti întâmpinată cu un zâmbet de bun venit, sincer, venit din suflet. Un loc în care să poţi citi, să bei un ceai din partea casei, în timp ce porţi o conversaţie de bun gust, alături de persoane de calitate. Un spaţiu intim, în care sa poţi evada pentru tine şi numai pentru tine, un loc în care să te regaseşti. E important să îţi găseşti armonia dintre trup, suflet şi minte, iar postura ta să fie graţioasa şi sănătoasă, căci meritam să ne simţim bine în pielea noastră, să fim iubite şi respectate.

Nu vrei şi tu să vii acasă? Te aştept!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search