Retreat – Armonia ritmului interior feminin

 In Blog

Feminine Retreat. Descoperă liberă ritmul tău feminin!

Suntem femeile sec. XXI. Suntem prezente în fiecare poveste în care ne implicăm, trup, minte, suflet. În fiecare relație, de orice natură, prin prezența noastră feminină avem o putere foarte mare.

Puterea este capacitatea noastră de a iubi, de a fi alături de cei pe care îi iubim si de multe ori de a ajunge să credem că așa este corect să actionam, din sentimentul datoriei pe care-l avem față de familia noastră, job-ul nostru, prietenii noștri sau chiar față de simple cunoștinte.

Toate avem exemple când am întins o mână, când am vrut să ajutam, în loc să ne rezervam, egoist, timp pentru noi…
Și, oare, este chiar egoist? Este, oare, un gest egoist, să îți aloci timp și pentru tine? Pentru liniștea si pacea sufletului tău?

Energia feminină crește pe masură ce femeia își alocă timp și intimitate pentru a se constientiza. Ea renaște si devine magnetică, cu fiecare gest, cu fiecare moment de regăsire de sine. Când femeia se observă și se admira sincer, se iubeste și nimic nu îi mai stă în cale! Pentru ca și-a dat voie, se naște o forță de nedescris și de necontestat! Ea redevine acel canal frumos si luminos de fascinatie feminină, plină de mister, senzualitate, blandețe, tenacitate si de atractie autentică. Pentru această energie feminină în plină înflorire, cu toată inima si cu cele mai bune intenții, am pregătit un scurt retreat de regăsire și de armonizare cu ritmurile interioare feminine.

Când? Cum? Unde?

În perioada 15-18 Noiembrie, când energiile sunt oportune vindecării, dezvoltării, armonizarii energiei feminine, vă invităm să trăiți o poveste, într-un loc de poveste.

În inima pădurii, într-un cadru intim, sigur și pregătit cu dăruire, ne vom dedica timp pentru noi. Ne întoarcem la simplitate, la rădăcini, la mama natură, ne deconectăm de tot ce înseamnă exterior, EGO si lumea materială.

Ne centrăm asupra sinelui pur care este esența spiritului. Timp pentru regăsire, cunoastere și vindecare, pentru minte, corp și suflet. Timp pentru interiorizare, căutare și conștientizare. Timp pentru răsfăț, iubire și o conectare profundă cu sinele. Timp pentru a fi creative, spontane și pline de pasiune.

Corpul va fi susținut atât prin orele de mișcare conștientă feminină, prin îmbinarea mai multor discipline precum Pilates, Yoga, dans, cât și prin meniul special gândit pentru a facilita revitalizarea si alcalinizarea corpului.

Meniul va include, în principal, opțiuni vegetariene, pe baza de alimente alcaline, hrană vie, alături de o gama largă de optiuni fără gluten, preparate de partenerii noștri din echipa Liane – Taste Life.

Tehnicile de meditatie și metodele de lucru alese pentru această perioadă vor facilita vindecarea, eliberarea, auto-cunoașterea, dezvoltarea personală, echilibrarea și creșterea potențialului nostru feminin, atât în plan mental, cât și-n cel emotional.

Toate acestea la Vidra Park, unde, cei dornici de relaxare pură au la dispoziție centrul wellnes, care include saună finlandeză, băi în ciubăr cu apă sărată și salon de masaj – pe baza de programări!

De asemenea, la cerere, vor fi ședințe gratuite de vindecare sufită facilitate de catre Maria Ghitiu, și consiliere spirituală împreuna cu Claudia Florentina Buleandră.

Despre noi. Cine suntem. 

Se spune că viața este o călătorie! A noastră a început în Tibet, în camera infinitului (8); eram într-o călătorie inițiatică, după lungi căutări, când destinația nu era, încă, nici pe departe, clară și sigură. Acolo a început totul! Răspunsuri, trăiri, inițieri, revelații, mesaje înălțătoare și o legatură care părea că este de o viata! A fost, este, un proces ascendent care continuă până-n ziua de azi!

Maria Ghițiu: “Ca prezență sunt o femeie care inspiră și potențează tot ce este în jurul ei. Sunt o femeie Leader de Succes în Top Companii, de peste 15 ani.
Dar Divin: Comunicarea – Mentor si Coach personal, profesional si Spiritual de peste 10 ani.
Misiune personală: Healer de aproape 20 de ani – prin diverse metode de la cele mai simple și bine cunoscute, până la cea mai puternică formă cunoscută până-n zilele noastre si anume – Ferasa – o metodă Sufită, antică, veche de 3000-4000 de ani.
Cu o dorință înnăscută și pură de a împărtăși, aspiratia mea cea mai mare este de a lasa după mine o lume mai bună!”

Claudia Buleandră: ”Cred și îmi place foarte mult ceea ce fac! Încă de mic copil am crezut într-o lume nevazută, a energiilor și a spiritului. De peste 6 ani lucrez cu mine, cresc, și odată cu mine și cei din jurul meu…
..ca rol și menire sunt un Mesager si un Îndrumator spre Suflet.
Sunt și terapeut prin Artă – am absolvit Masterul de Terapii Alternative din Brașov și am urmat diverse specializari în terapia prin dans și miscare, teatru și pictura.
De peste 4 ani sunt și Instructor Pilates, la New Age Pilates, studio pe care l-am conceput și deschis împreună cu mama mea.
De peste un an sunt Terapeut Soul Realignment prin care îi învăț pe doritori ce inseamna Sufletul, ce Daruri are și care sunt blocajele principale.
Darurile Sufletului meu sunt Comunicarea Divina și Ordinea Divina, adica o îmbinare perfecta a rolului de communicator cu cel al terapeutului prin artă.
Misiune personală: Să aduc armonie oriunde mă aflu! :)”

Acest retreat s-a născut dintr-o chemare și o dorință sinceră de a împărtăși și de a aduce un plus de bine pentru femeile din viața noastră. Ne-am gandit la un program complet, în care femeia, indiferent de personalitate sau tipologie, să se regasească.

Întregul program este unic, special și se bazează pe cunoștințele și experiența noastră personală.

Suntem două femei, fiecare cu o experiență amplă în creșterea și dezvoltarea personală, psihic, fizic și spiritual. Tot ceea ce vă vom prezenta si vom lucra împreuna sunt metode si practici pe care le-am aprofundat, drept urmare, am văzut și am simțit direct, pe pielea noastră, beneficiile.

Ce vom face.Beneficii.

• Vor fi momente de interiorizare și introspecție, timp rezervat lucrului și descoperirii interioare.Vor fi și activităti de echipă, în care energia de grup va potența dinamica și energia generală feminină.

• Vom avea momente de eliberare, fiecare în felul ei, în ritmul ei… Ne dorim și vă oferim un mediu sigur, în care să vă simțiți și manifestați liber, dar în același timp ocrotite.

• Va fi și un timp al bucuriei, al explorării, al jocului, al dansului și al expansiunii. Vom râde, vom plânge, ne vom uni, ne vom sprijini și împreună vom pune bazele unei energii curate, înfloritoare, cu un potențial mare de iubire, întelegere, acceptare și vindecare, capabil să-i ajute și pe cei din jurul nostru.

• Ne vom conecta cu natura, cu luna, cu apa, cu sfințenia locului în care vom merge și vom înțelege mult mai bine cum și în ce fel ne influenteaza energia vremurilor în care trăim.

• Ne vom deschide și vom comunica liber, fara cenzură sau rușine. Vom pune accent pe exprimarea de sine, în mai multe feluri.

• Vom respecta liberul arbitru al fiecareia, nimeni nu va fi forțat, manipulat, sau condus spre o cale pe care nu o dorește.

• Vom fi sincere si vă vom sta la dispozitie, oricând, pe toată perioada retreatului.

Ce ne dorim NOI, pentru VOI?

Să mergeți acasă mai relaxate, mai îmbogățite interior, mai ușoare și mai libere, inspirate să faceți toate acele schimbari în stilul vostru de viață ca să vă fie mai bine, vouă, familiei, celor dragi…
…cu siguranță veți fi mai încărcate de energie și vă dorim să vă crească forța vitală și capacitatea de a magnetiza și manifesta în viata voastră ceea ce vă doriti, mult mai împământate și conectate cu esența voastră feminină interioară…
…și vindecate! Fiecare, în functie de ce are nevoie sau față de ce s-a deschis și și-a dorit.

Va asteptăm cu drag!

Înscrieri

Înscrierile se fac la numerele de telefon: 0723.352.575/ 0744.983.111
Pretul: 1377 lei/persoană, include totul in afara de transport.
Numărul de persoane este limitat.
Se va achita un avans de 600 lei până în data de 21 Octombrie 2019, iar diferența la fața locului.

Program:

15 Noiembrie 2019

16:30 – 19:00 – Receptie
19:00 – 20:00 – Cina
20:00 – 21:30 – Prezentare program si reguli & Meditație

16-17 Noiembrie 2019

8:00-8:30 – Mișcare conștientă
9:00 – 10:00 – Mic dejun
10:30 – 12:30 – Meditație & Lucru în grup
13:00 – 13:30 – Prânz;
14:00 – 17:30 – Sesiuni în privat de vindecarea sau consiliere la alegere. Odihnă și relaxare. Timp pentru reflecție.
17:30 – 20:00 – Relaxare si purificare la Centrul SPA & wellnes
20:00 – Cina light & girl talk 🙂
(Ziua2) 17:30 – 19:00 – Meditatie & lucru in grup
20:30 – 00:00 Cina & Seara de rasfat – Meditatie prin miscare

18 Noiembrie 2019

8:00-8:30 – Mișcare conștientă
9:00 – 10:00 – Mic dejun
10:30 – 12:30 – Meditație & Lucru în grup
13:00 – 14:00 – Prânz & Pe data viitoare 🙂

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search